Pizza
Hozzávalók:
250g TAC liszt
8g só
10g burgonypehely
20ml olaj
250 ml víz
7g cukor.
10g élesztő
Elkészítés:
A tészta a Tac liszt hátulján lévő Tac ropogós,ami valójában ugye a kenyér recept lenne! A szószt is én csinálom:kisebb hagymát oliván megdinsztolok,bele fokhagyma,majd a friss paradicson(konzerv is jó). Sóval,borssal,kicsi majorannával és bazsalikommal ízesítem! A legfontosabb,hogy miután megkelt a tészta és kinyújtottuk,max hőmérsékletre állítjuk a sütőt,és a paradicsom szósszal pár percig (kb3) elősütjük! Ezután rátesszük a sonkát és a mozzarrellát! Amikor kész(5-6perc),akkor tetejére mascarponét teszek,és aki szereti az tegyen rá ruccolát! A legjobb amit valaha ettem!
Szakács: Fekete Éva