Gluténmentes csirkés rizottó
GLUTÉNMENTES CSIRKÉS RIZOTTÓ HOZZÁVALÓK:
0,5 kg csirkemell
só
bors
oregánó
Vöröshagyma
2dl Rosé bor
Rizs
Borsó
Elkészítés:
A csirkemellet kockára vágjuk, utána tetszőlegesen sózzuk, borsozzuk. A felkockázott húst, hagymával közepes lángos vajon megpirítjuk. Hozzá adjuk a bort majd a rizst is beleöntjük. Kicsit hagyjuk, hogy a rizs megszívja magát a borral. Egy kis oregánóval ízesítjük. Majd egy merőkanál vizet hozzáadva, készre főzzük a rizst! Addig főzzük míg össze nem főnek az ízek!
Személyes tapasztalat:
Nagyon könnyen elkészíthető és tartalmas ebéd az egész családnak.
Elkészítési idő: 60 perc
Szakács: Jenei Bettina
– Gluténmentes dobos torta recept
– Gluténmentes chilis bab recept
– Gluténmentes baconbe tekert csirkemell
– Gluténmentes mustáros fokhagymás szelet
– Gluténmentes brownie csupa csoki
– Gluténmentes palacsintatorta
– Gluténmentes aranygaluska